Vila in Lavanda
O Nama

Maštate o idealnom odmoru i udobnom smještaju u Istri? Uživate u suncu i moru? Posjetite Fažanu, biser jadranske obale i atraktivno hrvatsko turističko odredište. Ovdje čete osjetiti duh života u mediteranskom srednjovjekovnom ribarskom gradiću Fažani. Vila in Lavanda nalazi se u mirnom fažanskom predjelu Valbandon, udaljen svega 2 km od centra Fažane.

Samim time vam omogućava posjet prelijepom nacionalnom parku Brijuni koji se sastoji od 14 otoka i otočića. Vila je izgrađena 2010. Godine te nudi 13 moderno uređenih smještajnih jedinica ( apartmana). Svaki apartman posjeduje dvije spavaće sobe,kupaonicu sa perilicom rublja, balkon, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, moderno uređenu kuhinju sa mikrovalnom pećnicom i perilicom posuđa. Cijeli objekt pokriven je besplatnim neograničenim korištenjem bežičnog interneta.

U okviru objekta gostima je na raspolaganju opuštanje na ležaljkama uz bazen, restoran a la carte sa mediteranskom kuhinjom te besplatno parkiralište.

Plaža u Valbandonu udaljena je 500 m, a popularni kamp Bi Vilage 1 km. Supermarket je 3 minute hoda od apartmana. Lokalna autobusna postaja udaljena je svega 200 m sa koje polaze linije za Pulu koja se nalazi 5 km od nas.

Pozivamo vas da posjetite Vila in Lavandu i nadamo se da uslugama i kvalitetom možemo zadovoljiti vaše potrebe i tko postati smještaj u koji ćete se uvijek rado vraćati i kući donositi najljepše uspomene.

Obratite se s povjerenjem i pružiti ćemo vam potpune informacije u vezi vašeg odmora u Vila in Lavanda.